Saltear al contenido principal

Patrocinadors

Col.laborador

El Principat.com és el lloc web del primer diari digital d’esports d’Andorra que porta el mateix nom. La nostra vocació és la d’informar de l’esport del Principat, amb rigor i seriositat. Creiem que podem sumar i ajudar a les entitats i federacions a fer més fort la seva disciplina. elprincipat.com vol ser el referent de la premsa esportiva andorrana generant contingut propi tant en format notícies, opinió, i reportatges.

Creat per emprenedors, el nostre equip el formen periodistes esportius, periodistes audiovisuals i dissenyadors. elPrincipat.com és un producte de LEXVIRAL. Ens dona veu a arreu del país per explicar tots els resultats i esdeveniments en els que participem

Col.laborador

El Palau de Gel és un centre lúdic i esportiu situat a la localitat de Canillo, a Andorra. Com el seu nom indica, permet patinar sobre gel a les pistes, però a més, disposa de cursos, sessió nocturna amb música i karting sobre gel.

Col.laborador

Federació d’esports de gel, Amb la obertura del Palau de Gel d’Andorra a Canillo a l’any 1987, van començar a Andorra els esports de patinatge sobre gel, concretament el patinatge artístic i el hoquei sobre gel.

Els primers clubs que es van crear van ser: l’Andorra Artístic Gel pel patinatge artístic, creat l’any 1990; l’Andorra Hoquei gel pel hoquei sobre gel, creat l’any 1990.

Volver arriba